Winkelmand

Ontwerper_Emmely_Schipper

Emmely Schipper

Beelden creëren is wat ik het liefste doe. Ik heb vaak mijn camera bij mij en anders heb ik mijn iPhone paraat. Daarnaast heb ik veel interesse in grafisch vormgeven en video.

 

Ik ben Emmely Schipper en ik beschouw mijzelf als allround creative. Met het diploma Specialist Natuur & Vormgeving op zak, besloot ik een ietwat andere richting op te gaan. Na vier jaar MBO ging ik HBO Communicatie studeren. Een halfjaar later, kreeg ik weer kriebels om creatief bezig te zijn. Maar omdat ik niet meer elke dag de tijd had om op pad te gaan en foto’s te gaan maken, besloot ik mij te gaan richten op grafisch vormgeven.

 

Mijn inspiratie komt overal vandaan. Ik kan uren doorbrengen op het internet opzoek naar mooie beelden. Maar ook de straat en de natuur zijn voor mij inspiratievol. Mijn iPhone staat dan ook vol met screenshots, mooie foto’s en linkjes waarvan ik geïnspireerd raak.

 

Ik hoop door mijn werk te delen, ook anderen te kunnen inspireren. Mijn droom is dan ook om elke dag creatief bezig te kunnen zijn, in elke vorm van creativiteit. Jullie kunnen mij volgen op Instagram en Facebook en mijn kaartjes zijn hier te shoppen, bij Concept WOAD!

 

De producten van Emmely shop je hier: